Libar

Gossip Girl

Drama, romantična, misterija
SAD
IMDb: 7.3

Kreatori: Josh Schwartz, Stephanie Savage

Glumci: Blake Lively, Leighton Meester, Peen Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Jessica Szohr, …
6 sezona (121 epizode)
Epizoda: 42 minute
Godina: 2007.-2012.

Tračerica (eng. Gossip Girl) američka je serija fantastične radnje i zanimljivog sadržaja koja gledatelje tjera na neprespavane noći. Istoimene knjige prvotno su trebale biti adaptirane u dugometražni film, no nakon što su planovi propali, Stephanie Savage i Josh Schwartz preuzeli su projekt i kreirali seriju.

Radnja serije popraćena je iznenadnim povratkom Serene van der Woodsen na Upper East Side nakon njenog misterioznog nestanka. U početku se mislilo da je razlog njezina odlaska bila provedena noć s Nateom Archibaldom, dečkom njezine najbolje prijateljice Blair Waldorf, međutim, Serenina „prijateljica“ Georgina Sparks dolazi na Upper East Side otkrivajući Serenin pravi razlog nestanka. Vrativši se u New York, Serena upoznaje autsajdera Dana Humphreya s kojim započinje romantičnu vezu.

Kako su se različite priče odvijale tijekom sezona, sama je uloga Tračerice malo umanjena. Ona nastavlja pisati svoj blog, ali one najsočnije tračeve čuva za sebe i objavljuje ih kada misli da je potrebno.

Ako volite misteriozne romantične serije zanimljiva sadržaja te užurban život kao onaj u New Yorku, preporučujem vam da pogledate navedenu seriju, koja vas može naučiti živjeti život, prihvatiti samog sebe, pa možda i shavtite da pravu ljubav vrijedi čekati i nikada je ne pustiti iz ruku.

Kjara Zorić

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.