Libar

The Originals

Drama, akcija, misterija, sf
SAD
IMDb: 8.3
Kreatori: Julie Plec
Glumci: Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Charles Michael Davis, Danielle Campbell, Claire Holt, Leah Pipes, Yusuf Gatewood, Nathaniel Buzolich …
5 sezona (92 epizode)
Epizoda: 45 minuta
Godina: 2013.-2018.

Prvobitni (engl. The Originals) američka je serija temeljena na životu Klausa Michaelsona, zloglasnog hibrida kojemu je život u potpunosti promijenjen kada je upoznao Hayley, djevojku koja je izgubivši roditelje ostala sama, ali ne i nemoćna na svijetu.

Radnja serije počinje tajanstvenom dojavom da se u New Orleansu kuje zavjera protiv Klausa. Klaus po dolasku u New Orleans naiđe na svog bivšeg štićenika Marsela (Charles Michael Davis) koji ima potpunu kontrolu nad svim smrtnicima i natprirodnim bićima u gradu. Pošto Klausu ne pada na pamet da se preda Marselu, on i njegov brat Elajdža (Daniel Gillies) obnavljaju stari zavjet – da povrate porodicu, moć i svoj grad. Dok čekaju da vide hoće li će im se Rebeka (Claire Holt), sestra iz Mistik Folsa, pridružiti formiraju nesiguran savez sa vješticama kako bi bili sigurni da će New Orleans ponovo biti pod vlašću Prvobitnih.

Ako volite misteriozne serije zanimljiva i neočekivana sadržaja preporučujem vam da pogledate navedenu seriju koja vas može naučiti da je porodica jedina moć koju trebate. Prvobitni, zaklevši se da će bez obzira na sve, ostati na okupu nisu uspjeli održati dogovor što ih je dovelo do mnoštva trzavica i obiteljskih neprilika, no na temelju njihove nefunkcionalno funkcionalne obitelji možemo zaključiti da obitelj može preći svaku prepreku i da nikada nije kasno povratiti stari sjaj, povjerenje i međusobno uvažavanje i poštivanje.  

„Ne dolaze sve oluje kako bi uzdrmale tvoj život. Neke dolaze da bi očistile put.”

Kjara Zorić

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.