Libar

Kvalifikacije za 3. HNL – Jug: u finalu Zadar i GOŠK

U drugim polufinalnim utakmicama kvalifikacija za 3. HNL jug Zadar je sačuvao prednost, a GOŠK iz Kaštela je visokom pobjedom potvrdio prolazak. Ukupni rezultati: Zadar – GOŠK tijesnih 4:3 i GOŠK – Dinara uvjerljivih 11:1. U nedjelju 27. lipnja se igra prva finalna utakmica u Zadru, a uzvrat je u srijedu 30. lipnja  u Kaštel Gomilici.

POLUFINALE KVALIFIKACIJA (23. 06. 2021.):

GOŠK KAŠTELA – DINARA KNIN  7:0 (2:0),  1:0 – Vučemilović-Alegić (37′) KU; 2:0 – Pezo (42′); 3:0 – Projić (75′); 4:0 – Projić (78′); 5:0 – Simpson (82′); 6:0 – Simpson (86′); 7:0 – Botica (91′);

ZADAR – METKOVIĆ  0:2 (0:1),  0:1 – Manenica (19′); 0:2 – Medak (75′);

GOŠK je uvjerljivom pobjedom u uzvratnoj utakmici potvrdio kvalitetu i osigurao prolaz u finale kvalifikacija. Prva trećina utakmice je protekla u igri bez golova, ali kako je vrijeme odmicalo gosti su padali, pa je Vučemilović-Alegić iz kaznenog udarca otvorio seriju. Do kraja poluvremena je Pezo povisio na 2:0. U nastavku se ponovio scenarij, te smo golove vidjeli u zadnjih 15 minuta i to pet komada u mreži gostiju. Prema viđenom u polufinalu GOŠK je ostavio bolji dojam u odnosu na Zadar, a uz navedeno je imao veću mogućnost u odmaranju ključnih igrača.

U Zadru se odigrala prava drama, koju su izazvali igrači Zadra opuštenim ulaskom u susret nakon kapitala od 1:4 stečenog u Metkoviću. Ekipa ONK Metkovića je odigrala opuštenu utakmicu i uz vodstvo od 0:1 u prvom poluvremenu imala nekoliko prigoda za povećanje vodstva. Drugo poluvrijeme Zadar je ušao ozbiljnije i nije dozvolio iznenađenje usprkos još jednom golu u vlastitoj mreži. Ipak, za prolazak u finale gostima su trebala još dva pogotka, pa je Zadar „sretno i spretno“ dobio šansu za povratak u 3. HNL jug. Ispred nas je odlučujućih sedam dana – neka pobjedi bolji!

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.