Libar

Anđelo Šetka – barakuda s perom

Na Libru se, od prvog dana, trudimo pružiti vam najbolje priče i najtočnije informacije pa iznimka neće biti ni Olimpijske igre koje su pred nama. No, ovog smo vam puta priredili i jedno iznenađenje kojim ćemo još jednom pokazati da nam je cilj izdignuti se iznad prosječnosti koja je zavladala medijskim nebom u Lijepoj našoj.
Kojeg god sportaša da pitate je li mu lakše igrati utakmicu ili je pratiti kao komentator, svaki će vam od njih reći da je puno lakše na terenu. A mi smo ovaj veliki izazov, komentiranje i praćenje dojučerašnjih suigrača, odlučili staviti pred našeg trofejnog vaterpolista Anđela Šetku.
Anđela ljubiteljima sporta zaista ne treba puno predstavljati. Svjetski vaterpolski prvak s reprezentacijom 2017. godine u Budimpešti, nositelj srebrne medalje s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, viceprvak svijeta u ruskom Kazanju, dvostruki brončani sa svjetskih prvenstava i brončani s Europskog prvenstva 2018. godine.
Kada bismo navedenome krenuli pribrojavati i medalje iz klupske karijere u kojoj je osim Jadrana u kojem je ponikao i čije bolje brani i sada igrao još i za kotorski Primorac, riječko Primorje i talijansku Romu, a njima i one reprezentativne, tekst bi nam jednostavno bio predug.
Zato, nećemo puno duljiti. Presretni smo što će jedinu hrvatsku reprezentaciju koja je izborila plasman na Igre pratiti vaterpolska veličina kao što je Anđelo Šetka. Čovjek koji je s većinom igrača još do prije samo dvije godine dijelio reprezentativni bazen sigurno je idealan za dočarati nam sve što se događa u reprezentaciji i oko nje.
Anđelo, dobro nam došao, a tko zna, možda je ovo i početak jedne nove karijere …

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.