Libar

Djevojka koju je poznavao

Djevojka koju je poznavao

Autorica: Tracey Gravis Graves

Izdavač: Znanje, 2020.

Annika Rose voli biti sama. Ne osjeća se ugodno u društvu, uvijek kaže nešto pogrešno ili krivo reagira. Voli igrati šah. I voli Jonathana. Ali, život čini svoje i oni se rastaju. Zadnji ga je put vidjela prije deset godina. Annika možda uopće ne voli biti sama.

Divan je ovo roman prepun iznenađenja. Topla ljubavna priča o ljudima koji su drukčiji dat će vam materijala za snove. Ova knjiga vraća vjeru u ljude i daje nadu da ljubav može prebroditi svaku prepreku.  Autorica je pažljivo uravnotežila emotivnu i intelektualnu snagu Annike i Jonathana te stvorila uvjerljivu ljubavnu priču u kojoj Annika nije djetinjasta, već je potpuno oblikovana, jedinstvena junakinja koju ćete dugo pamtiti. Jer, ljude s autizmom ne vidimo često, ali nju vidimo, navijamo za nju, radujemo se i plačemo.  Jedan od ljepših citata iz knjige je glas Annikine majke:

„ Imaš prekrasne darove za ponuditi. Iskrena si i lojalna. Neće svi to cijeniti, i bit će uvijek onih kojima se nećeš svidjeti. Život nije lagan. Svi se nosimo s izazovima koje uspijevamo riješiti, a oni nas oblikuju u osobe koje jesmo.“

Pripremite se za inspiraciju, ohrabrenje i ljubav.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.