Libar

Dar

Autorica: Julie Garwood

Izdavač: Mozaik knjiga, 2018.

Nevjesta, djevojčica Sara Winchester, izrasla je u privlačnu ljepoticu, radosno iščekujući dan kada će se njezin suprug Nathan, markiz od St.Jamesa, napokon vratiti po nju. Dražesno nedužna, nije se obazirala na drevnu zavadu koja je Nathanovu obitelj razdvojila od njezine. No, muškarac koji se pojavio pred njom bio je bahati zgodni ratnik. Njihova ljubav i budućnost stavljeni su na kocku. Zajedno će otkriti istinsku sudbinu svoje strasti!

Dva oprečna lika, markantni i iskreni Nathan, te dobrodušna i lakomislena Sara zabavit će vas i odvesti u prošlost gdje je sve bilo tako romantično, opasno i zabavno. Lagano štivo kao stvoreno za jesenske večeri uz šalicu čaja, posebno napisano za one željne avanture, pa makar ona bila samo na papiru. Iako na pr u površni, likovi su pravi predstavnici aristokracije osamnaestog stoljeća. Radnja jest plošna, ali istovremeno prepuna kratkih insinuacija i objašnjenja prilika u kojima se naši junaci nalaze.

Julie Garwood već je poznata po svojim povijesno-ljubavnim romanima, a Dar je jedan od njenih hitova. Pronašla je svoju čitalačku publiku. Hoćete li i vi postati njen ljubitelj?

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.