Libar

Gustafsson: Nemamo kvalitetu da zabijemo gol, na tome moramo raditi

Hajduk je, pisali smo, u sinoćnjem dvoboju protiv Gorice stigao samo boda i tako dodatno povećao zaostatak za trenutno vodećim Osijekom. Dominirali su Bijeli tijekom većine utakmice, stvorili nekoliko izglednih prilika za pogodak, ali vratar gostiju Kotarski bio je sjajan i zaustavio je sve pokušaje koji su išli u okvir gola, dok se u većini situacija igrači Bijelih baš i nisu iskazali preciznošću. Utakmicu je prokomentirao branič Bijelih na posudbi iz Glasgow Rangersa Nikola Katić.

– Sigurno da nismo zadovoljni ishodom. Stvorili smo dosta šansi zadnje dvije utakmice, ali smo bili jako loši u realizaciji. Po šansama smo zaslužili šest bodova, a osvojili samo bod. Mislim da je to poražavajuće za nas. Što se tiče pristupa, mentaliteta, karaktera, dečki stvarno daju sve od sebe, ali zbog čega nas ne nagradi, stvarno se ne mogu praviti pametan. Jedino rješenje je da nastavimo raditi jako i čekamo da nam se sve ovo vrati u pozitivnom nizu, rekao je Katić.

Dvoboj je prokomentirao i trener Bijelih Jens Gustafsson.

– Moj je fokus na tome da pripremim igrače na dobar način. Bili smo jako dobri danas. To pokazuje i statistika. Krajem prvog dijela nismo bili dovoljno dobri, ali igrači su bili disciplinirani i fokusirani. Ponosan sam na njih. Nismo imali kvalitetu da zabijemo gol. Na tome moramo raditi, zaključio je Gustafsson.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.