Libar

Hajduk predstavio strategiju za razdoblje do 2027. godine, cilj su dvije titule prvaka Hrvatske u sljedećih šest godina

Jučer je u kinodvorani stadiona Poljud predstavljena prva pisana strategija HNK Hajduk š.d.d. za razdoblje od 2021. – 2027. godine, javlja Hajduk.hr.

Klupsku su strategiju prezentirali predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić, član Uprave Ivan Matana, ujedno i voditelj projekta izrade strategije sa strane Kluba, Andro Fistonić, pomoćnik sportskog direktora te Gordan Kožulj, direktor poslovnog savjetovanja tvrtke Deloitte, ujedno i voditelj projekta sa strane tvrtke koja je angažirana da vodi i moderira izradu strategije. 

Mnoštvo zainteresiranih dionika, koji su na neki način sudjelovali u samoj izradi strategije, je s punom pozornošću 80 minuta prezentacije o kojima se govorilo o specifičnim ciljevima koji predstavljaju mjerljive, srednjoročne težnje Kluba u sportskom, poslovnom i financijskom dijelu. 

Pojašnjenje same strategije, pristup i svrhu izrade, definirane vrijednosti i identitet te viziju i misiju Kluba predstavili su predsjednik Jakobušić i član Uprave Matana. Gordan Kožulj prezentirao je sve strateške smjernice, specifične ciljeve, ali i ključne inicijative poslovne i financijske izvedbe. Andro Fistonić je u razradi sportske strategije pojasnio viziju sportske izvedbe, definirao ”hajdučku igru” te upoznao javnost kakvim stilom će Hajduk u budućnosti igrati, kakvi igrači će se razvijati i na što će skauti morati obraćati posebnu pažnju dok budu tražili igrače za Hajduk.

Na kraju 80-minutne prezentacije predsjednik Uprave Lukša Jakobušić zahvalio se svim Nadzornim odborima i Upravama koji su uz vlasnike Grad Split i Naš Hajduk, veterane, članove i sportsku struku Kluba sudjelovali u izradi ovog važnog dokumenta, a pohvalu su dobili i svi zaposlenici Kluba koji su predano i marljivo radili na strategiji koja jasno usmjerava budućnost Kluba i drži organizaciju u pravom smjeru djelovanja i ostvarenja zacrtanih ciljeva. 

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.