Libar

Olmissum trećom uvjerljivom pobjedom izborio plasman među 16 najboljih momčadi Europe!

Olmissum je među 16 najbolji momčadi Europe! Odmah u glavu, ono najvažnije, momci Duje MAretića uspješno su odradili i treći ispit u skupini Glavne runde Lige prvaka i time osigurali nastup u Elitnoj rundi.

Nakon pobjeda nad FON-om u prvom, a potom i Diamantom u drugom kolu, i treće je kolo donijelo pobjedu, a ovog je puta stradao armenski prvak Futsal Leo rezultatom 5:0.

Impresivno izgleda gol razlika Omišana, a ništa slabije nije izgledala ni igra na cijelom turniru. Ukupnih 14:1 u tri utakmice za uvjerljivi prolazak u elitu. A tamo ih na ždrijebu u srijedu čekaju europski velikani.

Branitelj naslova Sporting, prošlogodišnji finalist Barcelona, Benfica, Levante, Tyumen, Kairat, Dobovec, Jekaterinburg, Viten Orša, Plzen, ACCS, Hovocubo, Uragan, Haladas i Halle Gooik potencijalni su protivnici našim prvacima u rundi iz koje će samo četiri pobjednika skupina izboriti plasman na završni turnir najbolje četvorice.

Turniri Elitne runde na rasporedu su od 30. studenog do 5. prosinca, a lakih protivnika – nema. No, sigurno je i da Olmissum nikome neće biti lak protivnik, tako da se apsolutno imamo čemu nadati. Nažalost, šanse da Omiš bude domaćin jednom od turnira su male, no, na muci se poznaju junaci.

Olmissum je nastupima u prošloj i ovoj sezoni dokazao da mu je mjesto u eliti pa se zato veselimo novim nastupima našeg prvaka u najjačem natjecanju u Europi.

Andrija Mandić

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.