Libar

Hajdukovi juniori u drugom kolu Lige prvaka mladih dočekuju FK Minsk

Nakon što su bez većih stresova i poteškoća izbacili Škendiju, Hajdukovi će juniori danas igrati prvi susret drugog kola UEFA Youth Leaguea. Radi se o Ligi prvaka mladih, a Hajduk nastupa u dijelu natjecanja u kojemu u prvim krugovima igra protiv ostalih domaćih juniorskih prvaka, a prođe li FK Minsk koji mu je današnji protivnik, u idućem će se krugu okušati protiv neke od momčadi čiji seniori igraju Ligu prvaka. No, o tom potom.

Utakmicu Hajduka i Bjelorusa najavio je Marijan Budimir, trener Hajdukove juniorske momčadi.

– Očekujem pravu utakmicu, radi se o Ligi prvaka mladih, igramo protiv snažnog protivnika. Dobro smo ih analizirali i moji igrači znaju na što moraju obratiti pažnju. Možemo očekivati pravu utakmicu. To je Liga prvaka, tko god je došao do ovdje nije loša ekipa. Minsk je superiorno prošao prvo kolo, dobili su sa šest razlike latvijskog prvaka, imaju šest igrača koji igraju za prvu momčad, rekao je Budimir.

Kladionice Hajduka vide kao velikog favorita, a nadamo se da će Bijeli taj status opravdati i na terenu u utakmici koja počinje u 16 sati na Poljudu i koju će suditi rumunjski trojac. Uzvrat se igra za tri tjedna u Bjelorusiji.

Andrija Mandić

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.