Libar

Nije moglo teže: Olmissum u Elitnoj rundi putuje kod prvaka Europe

Olmissum je doznao protivnike u Elitnoj rundi Lige prvaka u futsalu. Teže gotovo da i nije moglo. Aktualni prvak Europe, lisabonski Sporting, bit će domaćin skupine B u koju su kuglice smjestile našeg prvaka.

Sinara iz Jekaterinburga i nizozemski Hovocubo druga su dva protivnika koja će Omišani morati savladati da bi se domogli završnog turnira.

Skupina je izuzetno teška, ali kao što znamo, ne igraju imena već igrači. Sporting je apsolutni favorit, ne samo ove skupine, već cjelokupne Lige prvaka, ali sigurni samo da će naši predstavnici dati sve od sebe da dođu do iznenađenja i ostvare povijesni uspjeh.

U ostalim će skupinama također biti vrlo zanimljivo. Domaćin skupine A je ruski Tjumen koji je lani bio koban za Olmissum u osmini finala, a oni će ugostiti kazahstanski Kairat, francuski ACCS i bjeloruski Viten Oršu. U skupini C domaćin je češki Plzen kojemu u goste stižu Barcelona, slovenski Dobovec i belgijski Halle-Gooik, dok će se i skupina D igrati u Portugalu, a domaćin će biti Benfica. Njima na megdan dolaze Levante, mađarski Haladas i ukrajinski Uragan iz Ivano-Frankivska.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.