Libar
blue summer winter abstract

Čilić ispao u drugom kolu Pariza, trojica Hrvata traže prolaz u četvrtfinale turnira parova

Velik broj nastupa i iscrpljujućih susreta u posljednja dva tjedna došli su Marinu Čiliću na naplatu. Najbolji hrvatski tenisač ispao je u drugom kolu turnira iz serije Masters 1000 u Parizu, a bolji od njega bio je američki igrač Sebastian Korda.

Podsjetimo, Čilić je prošlog tjedna osvojio turnir u Sankt Petersburgu, tjedan prije igrao je finale u Moskvi, a u Parizu je, nakon pobjede nad Španjolcem Davidovich Fokinom, ipak naletio na nepremostivu prepreku.

Amerikanac ga je svladao u dva seta (6:2, 6:4) za nešto više od sat vremena na terenu, ali Čilić nema za čime žaliti. Bolje od toga sinoć nije išlo, a predstavama u posljednje vrijeme dokazao je da u njemu ipak ima još žara i da ga definitivno ne smijemo otpisati.

U ostalim dvobojima nije bilo iznenađenja, jedino ispadanje izrazitog favorita bilo je Tsitsipasovo koji je predao svoj meč Popyrinu, dok su Medvedev i Zverev lakoćom prošli svoje protivnike.

U turniru parova naši predstavnici nisu igrali jučer, ali će danas u akciji biti trojica. Mektić i Pavić igraju protiv Gillea i Vliegena, dok će Dodig s Melom plasman u četvrtfinale pokušati izboriti preko Bonzija i Rinderknecha.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.