Libar

Ljubičić nakon prvijenca u HNL-u: Napokon smo zatvorili taj crni niz, nadam se da ćemo tako i nastaviti

Trener Valdas Dambrauskas upisao je pobjedu protiv Hrvatskog dragovoljca u svom premijernom nastupu na klupi Hajduka. Bila je to uvjerljiva pobjeda Bijelih u kojoj su pogotke postigli Marin Ljubičić i Emir Sahiti, piše hajduk.hr.

– Mislim da je najvažnije bilo pobijediti. Nakon perioda bez pobjede nije bilo lako, pobjeda uvijek donosi dodatnu energiju i smiješak na licu. Nije bilo lako. Nismo imali strpljenja, lopta nije kružila od strane do strane. U drugom dijelu smo te stvari radili bolje i to me zadovoljilo, ali nisam zadovoljan što nismo iskoristili te situacije. Nije lako vidjeti neke promjene u tri dana. Znam da je ova momčad bila odlično vođena. Mislim da je prošli stožer radio dobro. Dobro je što sada imamo dva tjedna u kojima možemo raditi na stvarima koje želim vidjeti u igri, rekao je Dambrauskas.

Prvijenac u HNL-u dočekao je Marin Ljubičić.

– Napokon smo zatvorili taj crni niz, mjesec dana nismo pobijedili u ligi i stvarno nam je trebalo ovako nešto da se to otvori. Nadam se da ćemo tako i nastaviti. Što se tiče gola, Stipe, kao što on zna, je prošao po lijevoj strani i stvarno odlično nabacio, eto našao sam se u pet metara i zabio, kazao je Ljubičić.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.