Libar

Šestorica igrača Hajduka ovog tjedna sudjeluju u reprezentativnim akcijama, hrvatsku četvorku pratit ćemo s posebnom pozornošću

Šestorica igrača iz Hajdukove prve momčadi sudjelovat će u reprezentativnim akcijama svojih nacionalnih selekcija. Trener Valdas Dambrauskas u sljedećim danima na treninzima neće imati Marka Livaju, Davida Čolinu, Stipu Biuka, Marina Ljubičića, Janija Atanasova i Kristiana Dimitrova

Livaja konkurira za A reprezentaciju Hrvatske koja igra kvalifikacijske susrete za Svjetsko prvenstvo s Maltom u gostima te s Rusijom u Splitu. 

Čolina, Biuk i Ljubičić u konkurenciji su za nastup za U-21 reprezentaciju Hrvatske koja igra kvalifikacijske susrete za Europsko prvenstvo, s Estonijom na domaćem terenu te s Austrijom u gostima. 

Atanasov je dobio poziv izbornika Sjeverne Makedonije za kvalifikacijske susrete za Svjetsko prvenstvo u kojima će odmjeriti snage s Armenijom u gostima te s Islandom na domaćem terenu. 

Dimitrov konkurira za reprezentaciju Bugarske koja s Ukrajinom u gostima igra prijateljski ogled, a zatim gostuje u Švicarskoj u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.