Libar

Mladi reprezentativci Hrvatske uvjereni u dobar rezultat u predstojećim utakmicama

Mladi Vatreni Boško Šutalo i Antonio Marin za službenu su stranicu Hrvatskog nogometnog saveza najavili nadolazeće kvalifikacijske oglede s Estonijom u Puli i Austrijom u Riedu.

– Imamo sve pobjede, ali želimo tako i nastaviti. Čekaju nas dvije bitne utakmice, u kojima želimo svih šest bodova. Radit ćemo na treninzima najbolje što možemo, analizirat ćemo, a atmosfera je kao i uvijek odlična. Estonija još nije postigla niti jedan pogodak, ali ne smijemo se opustiti, nego ući maksimalno ozbiljno u utakmicu, bez obzira tko je na drugoj strani. Na njih smo fokusirani, no u mislima su nam i Austrijanci, jedni od izravnih konkurenata za prvo mjesto, te ćemo se pripremati i za njih kako bismo pokušali do sva tri boda. Puno je novih igrača, ali vidimo kroz rezultate da je generacija dobra i da možemo parirati prošloj generaciji. Cilj nam je plasirati se na Europsko prvenstvo, rekao je Šutalo.

– U svakoj smo utakmici išli na 100 posto, po pobjedu, i nadamo se da ćemo isto učiniti u dvije nadolazeće utakmice. Mislim da imamo stvarno dobru momčad i cilj je plasirati se na Europsko prvenstvo – ako je moguće, bez dodatnih kvalifikacija. Protiv Estonije važno je što prije postići pogodak, a napadači su spremni i jedva čekaju utakmicu. Jednako ćemo se pripremati i za Austriju, to će biti teška utakmica, ali također idemo po pobjedu. S izbornikom odlično komuniciramo i nemamo nikakvih zamjerki, jedva čekam doći u reprezentaciju i braniti hrvatske boje, zaključio je Marin.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.