Libar
tennis ball on tennis court

Mektić i Pavić otvorili završni turnir pobjedom, u večernjim satima na teren će i Dodig

Počeo je završni turnir sezone za tenisače koji se od ove godine igra u Torinu. Kao što smo pisali, na njemu ćemo imati tri predstavnika, a nadamo se i vjerujemo da ćemo, kao i lani, imati pobjednika u igri parova, u dijelu turnira u kojem su sva tri naša predstavnika.

Nažalost, naši su igrači u pojedinačnoj konkurenciji bili daleko od plasmana među najboljih osam, ali je takvo što pošlo za rukom Đokoviću, Medvedevu, Zverevu, Tsitsipasu, Rublevu, Berrettiniju, Ruudu i Hurkaczu. Svijet tenisa se mijenja, sve je više mladih aseva koji nadiru i bit će zanimljivo pratiti ovaj turnir.

No, ono što nas posebno zanima jest turnir parova. Nastup na njemu su izborili Mektić i Pavić zajedno te Ivan Dodig u paru sa Slovakom Polašekom.

Žrijeb ih je smjestio u istu skupinu pa se tako možemo nadati da će se sresti u finalu, no s obzirom da je danas prvi dan natjecanja, nećemo se zalijetati s procjenama i željama.

Prvi su na teren na cijelom turniru izišli Mektić i Pavić koji su igrali protiv njemačko-rumunjske kombinacije Krawietz/Tecau islavili rezultatom 2:0, bilo je dva puta po 6:4.

Dodig i Polašek na teren će oko 18:30, a protivnici će im biti Granollers i Zeballos.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.