Libar
soccerball on wide green grass field

Veliki obol u plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Kataru dali su i neki mladi koje donedavno nismo gledali u reprezentaciji

Hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Borna Sosa podijelili su svoje dojmove po uspješnom završetku kvalifikacijskog puta za Svjetsko prvenstvo u Kataru, piše Hrvatski nogometni savez na svojim stranicama.

– Svi smo sretni što je ovako završilo, što je atmosfera bila fenomenalna, i što smo još jednom pokazali da uspijemo ostvariti ciljeve kada smo zajedno. Svi smo odradili ono što je izbornik tražio te mislim da smo zasluženo pobijedili i plasirali se u Katar. Ne želim komentirati ništa što se ranije događalo, gledam samo na pozitivne stvari koje smo sada napravili. Najvažnije je da smo svi zajedno bili sretni kada je pao pogodak, imali smo bezbroj udaraca i sve osim naše pobjede bilo bi izrazito tužno, rekao je oduševljeni Sosa.

– Nije bilo lako igrati u ovim vremenskim uvjetima, no pokazali smo da dišemo kao jedno na terenu i zasluženo idemo u Katar. Dogodilo mi se mnogo stvari u kratkom razdoblju, nisam se tome nadao i ne bih rekao da sam među glavnim igračima. Ima tu puno starijih, iskusnijih, i moje je da slušam, radim i slijedim ih. Strpljenje je jako bitno u ovakvim utakmicama, držali smo zadnju liniju visoko i nisu imali vremena disati. Bilo bi šteta da nismo iskoristili niti jednu šansu. Sada smo zadovoljni, no ima još godina dana do Katara, treba još puno rada i znoja da zadovoljim kriterije izbornika te da budem pozvan za Svjetsko prvenstvo, zaključio je Gvardiol.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.