Libar

Trenutak u vremenu – novi projekt SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin

Srednja strukovna škola Blaž Jurjev Trogiranin nalazi se u povijesnom gradu Trogiru te kao obrazovna ustanova nudi razna usmjerenja u različitim područjima struke kao što su ugostiteljstvo, turizam, strojarstvo i elektrotehnika.

Osim obrazovnih elemenata, škola nudi i odgojne, zabavne , moderne sadržaje, sudjeluje u raznim projektima i akcijama zanimljivim i prikladnim za sve generacije. Samo ime škole ima značenje povezano s gradom Trogirom i njegovom povijesti. Kao škola, imamo želju bolje vas upoznati sa ustanovom, mogućnostima koje nudi te sa značajem grada Trogira i njegove povijesti za našu školu.

“Trenutak u vremenu” je projekt koji se po prvi put održava u našoj školi ove školske godine. Sam naziv projekta asocira na trenutak sreće i Kairosov čuperak.

Zanima te što ćeš sve imati prilike čuti, vidjeti i doznati o nama?

Nastavi čitati.

Naime, s ciljem promocije škole, grada Trogira i njegove okoline, projekt se bavi različitim sadržajima koji povećavaju zainteresiranost mladih generacija, a i onih starijih za školu i grad. Projekt obuhvaća novinarski rad učenika na školskim novinama i gradskom radiju, razne video uratke, podcaste, dokumentarce, moderiranje društvenih mreža projekta i mnoge druge kreativne sadržaje koje će osmisliti mali, genijalni umovi naših učenika.

Uz navedeno, cilj nam je poticati vas na činjenje dobrih djela, pomaganje, učenje i ono najvažnije: dobru zabavu.

Stoga dođite, podržite nas u potrazi za Kairosom i sretnim trenutcima koji su pred nama i čekaju nas u svakoj novoj ideji.

Potražite nas na našim Facebook, Instagram i YouTube stranicama.

Dajte našem Kairosu malo podrške te budite i vi, baš kao i mi, dio sreće u vremenu!

Nikolina Kusić i Dora Maravić

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.