Libar

Učenici Srednje strukovne škole ‘Blaž Jurjev Trogiranin’ pokazuju veliko srce sudjelujući u akciji ‘A di si ti?’

Humanitarna akcija “A di si ti?” udruge MoSt se i ove godine održava u Splitu i slavi svoju jubilarnu dvadesetu obljetnicu kao jedna od najdugovječnijih akcija na području Splita i šire.

Cilj akcije je prikupljanje prihoda za pomoć korisnicama i korisnicima Centra za beskućnike kojima svake godine odlazi sva zarada ostvarena na akciji.

Ove godine, sva pomoć je izrazito potrebna da bi se u Centru uredile bolesničke sobe te nabavila potrebna medicinska oprema.

U akciji će sudjelovati više od 65 organizacija, udruga, tvrtki i škola među kojima se nalazi i naša Srednja strukovna škola “Blaž Jurjev Trogiranin” iz Trogira.

Pozivamo vas da sudjelujete u akciji tako da donirate i donesete u našu školu predmete koji vam više nisu potrebni, a dovoljno su vrijedni i očuvani da bi se prodali na akciji.

To mogu biti:

– knjige

– igre, igračke

– nakit

– modni dodaci (torbe, remenja)

– predmeti ručne izrade

– dekorativni predmeti itd.

Vaše donacije možete donijeti te ih predati organizatorici akcije u školi, profesorici Mariji Balić u sljedećim terminima:

  • smjena 1-3

ponedjeljak i petak tijekom velikog odmora (zbornica)

  • smjena 2-4

četvrtak tijekom velikog odmora (zbornica)

Nadamo se da ćete pripomoći ovoj akciji i na pitanje “A di si ti?” odgovoriti „Upravo tu!“ te sudjelovati s nama u promociji solidarnosti i volontiranja te pogledati naš štand i možda kupiti nešto na njemu.

Finale same akcije održat će se 11.12.2021. na dnu splitske rive (početak Marmontove ul.) s početkom u 9 sati.

Veselimo se vašem dolasku!

Nikolina Kusić

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.