Libar

Učenici Osnovne škole Ravne njive – Neslanovac nižu uspjehe i donose medalje sa sportskih natjecanja

Od početka pandemije sportski život u školama bio je uglavnom obustavljen. Učenici nisu mogli razvijati svoje vještine jer se nastava prekidala, a mjere neprestano izmjenjivale. Učenici su nakon dužeg vremena napokon dobili priliku pokazati svoje sportske sposobnosti u natjecanjima na kojima su sudjelovali. U iščekivanju povratka učenika koji su na državnim natjecanjima, izdvojit ćemo najvažnije rezultate koji su za nama…

Na stadionu ASK-a 11. studenoga 2021. održana je gradska razina natjecanja iz krosa. Učenici 5., 6. i 8. razreda prošli su na županijsku razinu, a pridružile su im se i učenice 8. razreda.

Nakon županijske razine u Omišu 16. studenoga, s peharima, medaljama i plasmanom na državnu razinu vratili su se učenici 8. razreda (Ivano Šime Čilaš, Mirko Markić, Petar Mijatović, Ivan Veštić) te učenice 8. razreda (Mia Tešija, Marija Knezović, Esma Heganović, Katarina Bulić). Učenici 5. i 6. razreda osvojili su visoko treće mjesto, no nisu se plasirali na državnu razinu. Državna razina iz krosa održala se 25. i 26. studenog u Poreču.

Osim krosa, studeni ćemo pamtiti i po odličnim rezultatima iz badmintona. Nakon gradske i županijske razine naše učenice 8. r. – Mia Tešija, Marija Knezović, Matea Banjan, Katarina Bulić – pozvane su u Poreč na državnu razinu natjecanja. Državno natjecanje održalo se 23. do 25. studenoga, a svakako ćemo s vama podijeliti vijest o rezultatima.

Učenice 5. i 6. razreda osvojile su izvrsno drugo mjesto na gradskom natjecanju iz nogometa. Nažalost, nedovoljno za daljnji prolazak.

Ovi uspjesi ne bi bili mogući bez učitelja-mentora Antonija Bilića Pavlinovića i Sanje Šafradin. Ponosimo se sa svim ostvarenim rezultatima naših učenika i vjerujemo u još puno dobrih vijesti s terena.

Natali Šimunović

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.