Libar

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata, Vukovara i Škabrnje na Ravnim njivama i Neslanovcu

Priredba za Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata, Vukovara i Škabrnje održana je 17. studenoga 2021. povodom 30. obljetnice stradanja Vukovara. U priredbi je sudjelovao školski zbor i desetak samostalnih izvođača. Nažalost, priredba se održala bez prisutnosti publike zbog pandemije koronavirusom pa je zbog toga snimka događaja objavljena na školskom portalu.

U priredbi je sudjelovalo 23 učenika osmih, sedmih i šestih razreda zajedno s nastavnicima. Nakon kratkih priprema, dogovora i proba, priredba je usprkos svim preprekama ipak održana. Bit cijele priredbe je, kao i svake godine, odati počast vojnicima i ljudima koji su se borili u Domovinskom ratu i zauzeli se za našu domovinu i naše obitelji.

Organizatori priredbe bili su Antonela Berić, Maja Bašić, Iva Bečić i Antonija Lešina (nastavnice hrvatskog jezika) i Zlatka Bakotić (nastavnica glazbene kulture i mentorica zbora) uz thničku podršku nastavnika Ante Lončara i Matea Mijića.

Na priredbi su svoje talente i sposobnosti pokazali: Lucija Kristić i Jakov Ivančević (voditelji) te izvođači Luka Vujičić, Mia Buturović, Ema Ćubelić, Tina Martinović, Sara Marijanović, Lana Matošić, Blanka Ljubić, Ana Gavrić, Ema Krnić, Klara Tabak, Gabrijela Serdarević, Ella Đikić, Terezija Pavić, Marko Kristijan Lejo i Lana Mandić.

Nastavnicima i učenicima se jako svidjela priredba povodom Dana pada Vukovara. Izvođači su zadovoljni svojim nastupima i svima nam je drago što smo je napokon uspjeli održati priredbu u našoj školi s obzirom na situaciju s pandemijom. Nadamo se da ćete uživati gledajući priredbu na svojim malim ekranima!

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.