Libar

Jug teže od očekivanog stigao do pobjede protiv Steaue

Puno teže od očekivanog slavio je Jug Adriatic osiguranje sinoć u Bukureštu u sklopu četvrtog kola vaterpolske Lige prvaka. Steaua se pokazala kao vrlo neugodan protivnik našem viceprvaku, a Dubrovčani su do potvrde slavlja stigli tek u posljednjojčetvrtini utakmice.

Nakon prve dionice igre koju je Jug dobio s uvjerljivih 5:2 očekivao se lagan posao, ali umjesto da dovrše posao jugaši su u drugoj i trećoj četvrtini potpuno nestali i dopustili domaćinima da dođu do 6:6, a da ne dođe do potpunog preokreta pobrinuo se Toni Popadić koji je fantastično branio.

Jugaši su se ipak trgnuli u posljednjoj četvrtini i uspjeli doći do treće pobjede, ali ovakva predstava definitivno zabrinjava.

Joković je zabio tri pogotka u pobjedi, Tomasović i Argyropoulos po dva, dok su mrežu Steaue po jednom tresli Kakaris, Benić i Žuvela. Popadić je imao nevjerojatnih 16 obrana i apsolutni je junak ove pobjede.

U ostalim susretima skupine Marseille je svladao OSC u gostima 14:9, Hannover Crvenu zvezdu u Beogradu 15:12, dok je Pro Recco na svom bazenu bio bolji od Spandaua 14:9.

Nakon četiri odigrana kola Jug ima devet bodova, a u idućem kolu 15. prosinca gostuju u Beogradu kod Crvene zvezde.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.