Libar
light city dawn sunset

Ogromna pogreška na ždrijebu Lige prvaka, novo izvlačenje u 15 sati

Ždrijebom u Nyonu određeni su parovi osmine finala Lige prvaka, ali su prilikom ždrijeba napravljene dvije ogromne pogreške. Naime, osobe zadužene za stavljanje kuglica u posudu propustile su staviti Manchester United u posudu kao potencijalne protivnike Atletica i sada se ždrijeb mora ponavljati. Jedna je greška napravljena i ranije, ali je ispravljena odmah, no ova je bila ključna i ždrijeb se mora ponoviti.

Ples kuglica spojio je europske velikane, Atletico je trebao igrati protiv Bayerna, a PSG protiv Uniteda, no sada ćemo vidjeti kako će proći novi ždrijeb.

U ostalim dvobojima trebali su igrati Benfica – Real, Villarreal – Manchester City, Salzburg – Liverpool, Inter – Ajax, Sporting – Juventus i Chelsea – Lille.

Prve utakmice osmine finala na rasporedu su 15./16. te 22./23. veljače, a uzvrati 8./9. i 15./16. ožujka sljedeće godine. Sve utakmice započinjat će u 21 sat.

U igri za naslov je još 10 hrvatskih nogometaša: Modrić (Real Madrid), Stanišić (Bayern), Grbić i Bradarić (Lille), Kovačić (Chelsea), Vrsaljko (Atletico), Perišić i Brozović (Inter), Sučić i Šimić (Salzburg).

Novi ždrijeb na rasporedu je u 15 sati.

Andrija Mandić

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.