Libar
white and blue soccer ball on green grass field

Budimir: Veseli me što će Atletico privući toliko ljudi na stadion, a mi u jednoj utakmici na Poljudu možemo sve

Hajdukovi juniori danas su saznali ime svog sljedećeg protivnika u playoffu juniorske Lige prvaka. Mladi Bili će tako za plasman u šesnaestinu finala igrati protiv juniora Atletico Madrida, dok je svoje zadovoljstvo ždrijebom izrazio i trener Marijan Budimir. Strateg juniora Hajduka nakon ždrijeba je za Hajduk Digital TV dao i izjavu o samom protivniku, koju prenosimo u cijelosti.

– Naravno da ćemo ih analizirati u detalje, a posebno će nas motivirati to što će jedan tako veliki suparnik privući jako puno navijača na stadion. Igra se na jednu utakmicu, pred našim navijačima, a mi možemo u takvim uvjetima igrati s bilo kime, izjavio je je Budimir.

– Velika je stvar da je Hajduk došao među elitne klubove u Europi. Bilo koji od osam klubova koje smo mogli izvući bio bi jednako težak suparnik, svaki na svoj način. Što reći o Atleticu, veliko ime nam dolazi na Poljud, što mi je posebno drago, znamo što su Španjolci sve osvajali u mlađim kategorijama. Gledao sam ih u utakmicama u grupi, dobri su, bili su ispred Porta i Milana, drugi iza Liverpoola, vodi ih Fernando Torres, veliki igrač, nastavio je strateg Hajdukovih juniora.

– Pripremit ćemo se dobro, nadam se da ćemo biti zdravi i da ćemo pokazati svoje najbolje lice. Dobro je što se utakmica igra tek u veljači jer smo već tjednima u gustom rasporedu, nemamo normalne treninge, samo regeneracije i priprema za utakmicu. Dosta smo načeti i ozljedama, puno je utakmica za nama, nadam se da ćemo zadnje dvije uspješno odraditi, odmoriti se i pripremiti za nastavak sezone i ogled s Atleticom, zaključio je Budimir.

Roko Uvodić

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.