Libar

Odigrani kvalifikacijski turniri Hrvatskog vaterpolskog kupa, u nedjelju se očekuje finale Jadrana i Juga

Kvalifikacijski turniri Hrvatskog vaterpolskog kupa prošli su bez iznenađenja pa će se tako na završnici ovog natjecanja idućeg vikenda boriti Jug, Jadran, Mladost i Solaris.

U vikendu koji je za nama u Dubrovniku i Splitu odigrani su kvalifikacijski turniri, a Jug i Jadran očekivano su dominirali i sve osim njihovog finala sljedeće nedjelje bilo bi veliko iznenađenje.

No, prije toga, Jug mora u polufinalu svladati Mladost, a Jadran Solarisa. Nećemo reći da će to biti lak posao, ali s obzirom na sastave s kojima raspolažu treneri Kobešćak i Smodlaka zaista očekujemo takav rasplet.

Ipak, do tada i Jadran i Jug moraju odraditi europske obveze, a Jadranova je na rasporedu već večeras od 18:15 kada će u Pireju gostovati kod Olympiakosa.

Jug će, pak, sutra gostovati u Beogradu kod Crvene zvezde, a potom se obje momčadi okreću završnici Kupa koja bi trebala donijeti njihov prvi ovosezonski sraz jer se do sada nisu susretali u prvenstvu i regionalnoj ligi, dok će se u Ligi prvaka moći sresti tek u završnici natjecanja.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.