Libar

Dan OŠ Slatine – blagdan Svetoga Nikole

Prosinac je mjesecu darivanja, a poseban događaj je proslava Dana naše male škole, a ujedno i blagdana Svetoga Nikole. I ove, još jedne pandemijske godine, naša školska priredba je u online obliku na poveznici https://www.youtube.com/watch?v=54YaYcCkbjc  te pokazuje kako su, bez obzira na okolnosti, božićni duh i toplina darivanja, ljubavi i zajedništva neuništivi.

Posebno vrijedni su bili učenici razredne nastave koji su sa svojim učiteljicama pripremili razredne proslave i svečanosti, a sve kako bismo pokazali duh zajedništva i optimizma, te sačuvali našu tradiciju proslave Dana Škole.

Naša škola slavi 108. rođendan u vrlo posebnim okolnostima. Prilagodili smo se izazovima, organizirali razredne svečanosti, te smo pružili našim učenicima, učiteljima, roditeljima i svim gledateljima priliku da proslave Dan Škole gledajući online priredbu, te sudjelujući u raznim kreativnim radionicama u razrednim odjelima. Ukrasili smo učionice, družili smo se, pjevali i otkrivali neslomljivi duh dječjeg veselja. S obzirom da su svi naši učenici jako dobri, sveti Nikola ih je darovao slatkim poklonima.

Čestitamo vam Dan Škole, neka vas razveseli sv. Nikola i neka vas uvede u razdoblje optimizma i neke bolje i zdravije budućnosti!

Matea Fidler

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.