Libar

Klikni ENTER za bolje sutra!

Naš enter na Enter

Naša priča i veza s Enter konferencijom započela je u sklopu projekta CIMAJ koji ove godine provodi Centar izvrsnosti u osnovnim i srednjim školama Splitsko-dalmatinske županije. Najprije smo istraživali što je Enter, a onda i snimili reklamu oko koje smo se ozbiljno potrudili. 

Može li bolje?

Prvog smo dana bili pod dojmom viđenoga. Jedna pozornica, druga pozornica, treća, četvrta… Ukusni sendviči, hrane i pića na sve strane… Platnena torba na poklon i niz praktičnih sitnica u njoj. Fotografija s Tarikom Filipovićem i Doris Pinčić… Može li bolje?

Konferencija je bila izvrsno organizirana. Sve je bilo razrađeno do najsitnijih detalja uključujući epidemiološke mjere. S press karticama oko vrata ponosno smo istraživale sve kutke u Spaladium Areni. Osim zanimljivih predavača i voditelja, pažnju su nam privukli  štandovi na kojima su brojne škole iz županije predstavljale svoje proizvode. Oduševila nas je priča Sritnice iz Aržana, ali i drugi proizvodi školskih zadruga: sukulenti i energetske pločice iz srednje škole Braće Radić, ukusne marmeladice iz Postira, prekrasni eko sapuni i ogrlice s Mejaša… Sve se to našlo u našim torbicama.

Kao kod kuće

Na konferenciji smo sa stankama proveli dva dana. Drugog smo se dana stvarno osjećale kao kod kuće. Na svakom koraku neka nova priča i novo nadahnuće.

Razgledavajući zanmljive štandove različitih udruga, ohrabrile smo se i pomoću VR naočala zavirile u Dioklecijanovu palaču. Pratili smo predavanja, intervjuirali zanimljive osobe, uživali u nastupima učenika GŠ Josip Hatze, ali i poslasticama iz Turističko-ugostiteljske škole…

Jedina neostvarena želja s ove konferencije ostala je podvodna izložba koju nismo posjetili iz praktičnih razloga. Radujemo se ponovnom sudjelovanju na Enter konferenciji, možda i u nekim drugim ulogama jer: Tko hoće, nađe način; tko neće, nađe izgovor!

Tamara Rokov

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.