Libar

Mali razgovor s Lukom iz Ciste Velike

Na štandu OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Ciste Velike nismo mogli odoljeti šarmu i izvrsnim prezentatorskim sposobnostima učenika Luke koji nam je umalo prodao sve stećke, ali i priču o njihovoj školskoj zadruzi Vrisak.  

Kako se provodite na Enter konferenciji?

  • Malo je reći da se odlično provodimo na ovoj konferenciji. Jako smo zadovoljni ponuđenim sadržajima i stečenim iskustvom na školskom sajmu.

Otkud ideja za vaše proizvode koje danas izlažete?

  • Za većinu proizvoda motiv je bio lokalitet Crljivica i tradicijski spomenici u našem mjestu. Izrađivali smo suvenire koji čine naš kraj jedinstvenim.

Možete li nam reći nešto više o svojim proizvodima?

  • Sve smo proizvode napravili sami, neke čak pomoću 3D printera koji imamo u školi. Na našem štandu mogu se kupiti gobleni s motivom stećka i „pametni“ privjesci koji su rađeni od posebnih materijala s finim rubovima. Potpuno su bezopasni za malu djecu i vlasnike automobila jer imaju zaobljene linije. U ponudi imamo i interaktivne slagalice s motivom starog dijela sela za djecu i odrasle. Tu su i mirisne vješalice punjene lavandom. Osim što lijepo izgledaju, čuvaju ormar od ustajalih mirisa.

Jeste li zadovoljni današnjom prodajom i interesom posjetitelja?

  • Poprilično smo zadovoljni prodajom. Ljudi nam prilaze, gledaju, a mi im pričamo o Cisti i našim proizvodima. Ovo će svakako biti velik dan za našu školsku zadrugu Vrisak.

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.