Libar

Marko Livaja: ‘Moja statistika me ne zanima, ali da sam znao da ću ovoliko zabijati, oženio bih se ranije’

Jedan od junaka visoke pobjede na Rujevici od 0:3 bio je i Marko Livaja, koji je s dva pogotka usmjerio Bijele prema velikom trijumfu. Hajdukova je ‘desetka’ prvo u 13. minuti realizirala kazneni udarac nakon što je udarac Filipa Krovinovića rukom blokirao Anton Krešić, a potom je iz okreta velemajstorski pogodila malu mrežicu Nediljka Labrovića.

Na kraju utakmice, Livaja je dao i izjavu za HDTV.

– Odigrali smo možda i najbolje poluvrijeme zadnjih godina, stvarno smo ih izdominirali. Mogli smo pobijediti s više razlike. Pokazali smo da znamo igrati pod pritiskom. Nadam se da smo na dobrom putu i da ćemo ovako i nastaviti – započeo je Livaja.

– Kada imamo igrača više i vodimo 3:0 ne želite ništa riskirati. Malo sam bio ljut jer nismo igrali više prema naprijed i pokušali dati još koji gol, ali nećemo se sada vraćati na to. Odigrali smo dobru utakmicu i nadam se da ćemo ovako i nastaviti. Rijeka nas očekuje i u finalu Kupa i tu očekujem drugačiju utakmicu od ove. Bit će opreznija jer je finale, ali mi smo pokazali da možemo i nadam se da ćemo ovako odigrati i tada – nastavio je.

– Mislim da smo sami krivi što ne ovisimo o sebi za titulu, neke utakmice smo mogli puno bolje odigrati. To je sve nogomet, nekad ti vrati, a nekad ti ne vrati. Na dobrom smo putu, trebamo gledati samo naprijed, a ne iza sebe – rekao je Livaja.

– Ne opterećujem se golovima, time se više opterećuju ljudi oko mene. Želim nešto s Hajdukom osvojiti, moja statistika me ne interesira, ali lijepa je stvar kada se pređe jedan igrač kao što je Zlatko Vujović. Ponosan sam na sebe i pokušat ću nastaviti istim ritmom ove tri utakmice i sljedeću sezonu – skromno je izjavila Hajdukova ‘desetka’.

– Dobro je u braku, ništa se specijalno nije promijenilo. Zajedno smo osam godina i ovo je zapravo bila samo kruna svega toga. Da sam znao da ću davati ovoliko golova, oženio bih se i prije – u šali je zaključio Livaja.

Roko Uvodić

Napiši komentar

Pratite nas

Ne budite sramežljivi, javite se. Volimo upoznavati zanimljive ljude i sklapati nova prijateljstva.